AWC int contributies vanaf nu samen met ClubCollect

Vanaf dit seizoen is het bestuur samen gaan werken met ClubCollect om de contributies te innen. Dit is een tijdrovende klus waar veel administratie bij komt kijken. ClubCollect is een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken en herinneringen, en het verwerken van betalingen. Door deze samenwerking is het voor AWC een stuk gemakkelijker dit proces te doorlopen.

Daarnaast biedt ClubCollect ook voordelen voor jou als lid. Met ClubCollect kun je er namelijk voor kiezen om in termijnen te betalen, en bepaal je gemakkelijk zelf op welke datum het geld wordt afgeschreven. Je krijgt daarnaast een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan de penningmeester.

Heb je vragen?

Heb je een vraag over het betaalverzoek van ClubCollect? Kijk dan bij de veelgestelde vragen van ClubCollect. Kom je er nog niet uit? Stuur dan een mailtje naar onze penningmeester: [email protected].

SponsorVisie Responsive iframe Example