Caribbean Party met opbrengst voor Bicentini Foundation

Op zaterdag 8 juni vindt bij AWC de Caribbean Party plaats. Van deze avond zal een deel van de opbrengst naar de Bicentini Foundation gaan. Dit is een non-profitorganisatie die zich inzet voor de jeugd op de Nederlandse Antillen. Remko Bicentini, oud-trainer van AWC, richtte de Bicentini Foundation op om ‘op de Nederlandse Antillen inzet om het geestelijk en lichamelijk welzijn van kinderen en jongeren te bevorderen’.

Remko is inmiddels actief als trainer bij Juliana ’31 in Malden en als bondscoach van Curaçao, maar de betrokkenheid met AWC is er nog steeds via René en Nanda Wijshake. Zij zijn ambassadeurs van de Foundation binnen AWC. De Caribbean Party is een evenement die deze samenwerking bezegelt.

Vorig jaar was er een doelpuntenactie bij AWC, waarmee 2574 euro werd opgehaald voor de Bicentini Foundation. Destijds zei Remko: “Veel kinderen gaan zonder ontbijt naar school. Met dit geld kunnen we zorgen voor een goed ontbijt, thuis of op school. Ook kunnen we speel- en sportmaterialen kopen voor sommige buurten. Vaak zwerven kinderen na school wat op straat omdat ze niks hebben. Dat willen we hiermee oplossen.”

Entree voor de Caribbean Party, tevens de zinderende slotavond van dit voetbalseizoen, kost 10 euro per persoon. Hiervoor krijg je ook direct twee consumpties. Hopelijk zien we iedereen die avond bij AWC!

SponsorVisie Responsive iframe Example