AWC JO13-3

18-11-2018

A.W.C. JO13-3 – Beuningse Boys JO13-2

Na de zeer matige wedstrijd van vorige week, mocht de JO13-3 tegen Beuningse Boys aantreden. Gezien de ranglijst, zou ook dit weer een hele lastige wedstrijd gaan worden. Toch was er afgelopen week uitstekend getraind en gloorde er aan de horizon toch een klein sprankje hoop op een iets beter resultaat dan in de afgelopen serie wedstrijden. Helaas moest de JO13-3 Jarno (slepende blessure) en Willem (KNVB trainingsdag voor CP voetbal) missen en zouden gedurende de 2e helft Maurits, Wouter en Yves voortijdig vervangen moeten worden om snel naar de Trekvogels te rijden om daar de JO13-2 aan te vullen. Gelukkig waren Joey en Luc van de JO13-4 bereid om veel eerder bij A.W.C. te komen, om zodoende de JO13-3 te completeren en ze deden het ook nog eens erg goed. Bij aankomst was veld 2 nog bevroren, maar met het prachtige herfstzonnetje, konden er wel geweldige foto’s gemaakt worden. Scheidsrechter Joost mocht samen met zijn zoon Wouter (die aanvoerder was) de tos doen. “Deze keer geen penalty aan de tegenstander geven, uitfluiter”, had Wouter nog voor de grap gezegd. Rik stond weer in de goal, nadat hij afgelopen week nog een nekblessure had. Achterin stonden Milan, Jan, Yves en Tom, op het middenveld Mitch, Wouter en Maurits en voorin Jere, Chris en Lars. Stan begon op de bank, mede omdat hij de hele week ziek was geweest, maar viel daarna uitstekend in. Op het bevroren veld was het lastig om de bal onder controle te houden, waardoor veel ballen van de voet sprongen. Beide teams hadden daar last van. Beuningen was iets de bovenliggende partij, maar grote kansen kreeg het niet, omdat iedereen keihard werkte en constant wel een voetje ertussen had. Vooral achterin stond het als een huis, maar ook het middenveld en de voorhoede droegen hun steentje (en in sommige gevallen was dat zelfs een grote steen) bij aan de werklust. Beuningen kreeg nauwelijks kansen, maar uit een terechte vrije trap, kon Beuningen in 2e instantie van dichtbij binnentikken. Dit was erg zuur, want tot die tijd leek er geen vuiltje aan de lucht. Toch had A.W.C. de rust in kunnen gaan met een gelijke stand, als Wouter en Jere iets doeltreffender waren geweest. Beide aanvallen en afrondingen waren zeer mooi, maar miste net de snelheid of de richting (zijnet).
Na de rust werd het direct iets lastiger. Beuningen zette meer druk en de thuisploeg kreeg de ballen nauwelijks meer weg uit het eigen strafschopgebied. Er werd nog steeds hard gewerkt, maar de Beuningse verdedigers kwamen meer en meer voor de aanvallers van A.W.C. waardoor de druk alleen maar toenam. Dit is wel een verbeterpuntje waaraan de JO13-3 moet gaan werken. Een enkele spaarzame keer kwam Wijchen er nog uit, maar dan was de eindpass net niet nauwkeurig genoeg. De verdubbeling van de achterstand was een pareltje van een goal. De uitstekende spits nam de bal schitterend in de loop aan en schoot onberispelijk de bal in het dak van de goal. Daarna was het werken, werken en werken, waarbij drie keer overspelen naar elkaar niet meer mogelijk was. De 0-3 en 0-4 waren dan ook een logisch gevolg, waarbij een eigen goal het wel extra bitter maakte. Vlak voor tijd was er nog een katachtige reflex van Rik nodig om de 0-5 te voorkomen. Al met al een terechte overwinning voor Beuningen, waarbij A.W.C. wel één helft liet zien mee te kunnen met het niveau van de 2e klasse. Gelukkig was het daarna weer snel vergeten toen er voor Milan gezongen werd, die als Benjamin van het team nu ook de 11-jarige leeftijd heeft bereikt.

Aanwezig: Chris Eijkenboom, Jan Erinkveld, Jere Heijsen, Joey Willems, Lars Renkens, Luc Kerstens, Maurits Minderhoud, Milan Bos, Mitch van Rossum, Rik van Doorn, Stan van der Horst, Tom Gubbels, Wouter Rosmalen© en Yves de Haan
Niet inzetbaar: Jarno Burgers, en Willem Machielse

Stand

2e klasse 03

Periode 1

Periode 2

Periode 3

Uitslagen

2e klasse 03

Alle uitslagen

Programma

2e klasse 03

Programma komende weken

Stand

3e klasse 08

Uitslagen

3e klasse 08

Alle uitslagen

Programma

3e klasse 08

Programma komende weken

Uitslagen

Onder 13 beker 1e ronde

Programma

Onder 13 beker 1e ronde

Stand

Onder 13 beker poule

Uitslagen

Onder 13 beker poule

Programma

Onder 13 beker poule

Rugno.
Naam
Simon Coolen
Levi Derks
Chris Eijkenboom
Niels Greupink
Mees Hendriks
Sam Huitink
Amaar al Jailawi
Bas Jansen
Stijn Janssen
Tijs Janssen
Bram van der Kamp
Luke Peters
Jimmy Toonen
Seger de Wolf
Naam
Functie
Hans Klabbers
Teammanager
Mark Pennings
Trainer
Meindert Pennings
Teammanager

AWC JO13-3

AWC JO13-3