AWC VR1

AWC VR1

AWC/Juliana VR1 is op zoek naar extra speelsters & stafleden 

Ben jij op zoek naar een voetbalteam waarbij je zowel met elkaar op het veld gaat presteren als het gezellig gaat hebben met elkaar? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Wij zijn AWC/Juliana VR1, een mix tussen speelsters van sv AWC in Wijchen & sv Juliana’31 in Malden. Al een aantal seizoenen lang vormen wij samen een heel gezellig team en kunnen elkaar op het voetbalveld ook goed vinden. Wij vinden het namelijk belangrijk om naast de goede teamsfeer samen met elkaar (speelsters én staf) te zorgen voor een goede prestatie op het voetbalveld. Momenteel spelen wij 4de klasse, waar we bovenaan meedoen, trainen één keer per week en spelen op zondag onze wedstrijden.

Voor het nieuwe seizoen zijn wij nog op zoek naar een aantal speelsters én stafleden! Dus ben jij minimaal 18 jaar oud, vind je naast presteren op het veld, een goede teamsfeer ook belangrijk? Of lijkt het jou leuk om samen met onze huidige trainer bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van dit team? Dan willen wij jou graag leren kennen! Stuur een berichtje naar dames@svawc.nl en hopelijk ontmoeten we je dan snel!

Stand 513 Vrouwen Zondag

4e klasse 4

Periode 1

Periode 2

Periode 3

Uitslagen

4e klasse 4

Alle uitslagen

Programma

4e klasse 4

Programma komende weken

Selectie