Recreanten vrouwen

Recreanten vrouwen

 

Dames voetbal, wegdenken willen we niet meer!

Een clubje moeders, supporters langs de lijn, nam ‘t initiatief om een vrouwen recreantenteam op te richten. Veel enthousiasme en flink wat mond-tot-mond reclame verder, zorgde voor een appgroep van wel 20 vrouwen van boven de 35 jaar. Het 35+ Team was geboren!

Naast alle verantwoordelijkheden van werk, gezin, privé, zoeken we tijd om op donderdagavond klaar te staan. Naast een hoop lol die we zelf al maken, hebben we verschillende trainers bereid gevonden om ons ook wat technische kneepjes onder de knie te brengen. Van de schaarbeweging en achterstand been oefening tot leuke partijtjes, waarin het fanatisme en plezier als gemeenschappelijke deler, het hoogtepunt blijven van de trainingen.

Een terugblik op het terras wijst op een veelbewogen carrière van het team tot nu toe. Van een ambulance op het veld, het coronajaar waardoor ons eerste primeur AWC 7×7 toernooi niet door ging, terwijl we de tenues al aangeschaft hadden! Tot de kaas en worst met wijn in de kantine en een afsluitende training in Malden bij het AWC /Juliana team. Die trouwens niet tegenviel, maar waar de conditie flink werd beproefd…

Omdat ons team een beetje uitgedund is, zou het erg leuk zijn als meer meiden AWC komen verrijken!  Naast onze Yvonne, die de trainingen verzorgt, is een extra trainer ook nog altijd welkom, zodat we iedere week gecoacht kunnen worden. Want we hebben zeker wel ambities! We willen ons graag verder ontwikkelen en hebben komend jaar als doelstelling toewerken en meedoen aan de 7×7 toernooien van AWC en Woezik.

Wil jij erbij zijn of heb je vragen over recreantenvoetbal?
Neem dan contact op met Carola van Dijk 06-22495393

 

Selectie