Zaterdag recreanten

Zaterdag recreanten

Bij WC voetballen een hele hoop teams in verschillende leeftijdslagen competitief. Deze teams proberen zo hoog mogelijk te eindigen in hun competities. Maar niet elke voetballer bij AWC speelt elke week in een competitie. We hebben namelijk ook diverse recreantenteams. Een van die recreantenteams bestaat uit een groep die elke zaterdagmiddag naar AWC komt om een balletje te trappen. Er mogen echter wel wat spelers bij, die het team wat extra mankracht en gezelligheid geven. Het team stelt zich hieronder even voor.

Je bent nooit te oud om te voetballen!
Sinds 2000 heeft AWC een zaterdagrecreantenteam. Een groepje mannen die in het verleden vrijwel allemaal competitie hebben gevoetbald en waarbij het spelletje altijd is blijven kriebelen. Hoewel de leeftijd, met leeftijden tussen de 48 en 78 jaar, voor velen een drempel vormt is dat voor onze groep allerminst het geval. Wekelijks zijn wij terug te vinden op de velden van AWC. Daar spelen we onze onderlinge partijtjes. Geen wandelvoetbal, maar echt een lekkere pot voetbal. Hierbij gaat het er fanatiek, maar altijd sportief, aan toe. Het draait bij ons vooral om plezier, voetbal en gezelligheid en dit alles om ons zelf ook fit en scherp te houden.

Wij spelen elke zaterdag van 15.30 uur tot 16.30 uur onze wedstrijdjes. En na een partijtje voetbal en een goede douchebeurt staat de tafel voor ons in de AWC-kantine gereserveerd. Want naast een flinke sportieve inspanning is ook het sociale aspect erg belangrijk.

Recreantenvoetbal is uiteraard vrijwillig, maar je bent onderdeel van een team en samen zorgen we ervoor dat we wekelijks kunnen voetballen door aanwezig te zijn. Hoewel je nooit te oud bent om te voetballen hebben we de  afgelopen jaren toch afscheid van een paar teamgenoten moeten
nemen. We hopen dat er nog mannen zijn die de stap durven te zetten om zich bij ons aan te sluiten. Je zult onze ontvangst als een warm bad ervaren.

Heb je interesse en zou je best weer eens een balletje willen trappen?
Sluit je dan bij ons aan! Neem voor meer informatie contact op met Ivan Giesbers op 06-22819375.

Selectie