Het team is niet gevonden, neem contact op met de webmaster.

Vrouwen recreanten

Vrouwen recreanten

Het team is niet gevonden, neem contact op met de webmaster.

Een clubje moeders, supporters langs de lijn, nam ‘t initiatief om een vrouwen recreantenteam op te richten. Veel enthousiasme en flink wat mond-tot-mond reclame verder, zorgde voor een appgroep van wel 20 vrouwen van boven de 35 jaar. Het 35+ Team was geboren!

Naast alle verantwoordelijkheden van werk, gezin, privé, zoeken we tijd om op donderdagavond klaar te staan. Naast een hoop lol die we zelf al maken, hebben we verschillende trainers bereid gevonden om ons ook wat technische kneepjes onder de knie te brengen. Van de schaarbeweging en achterstand been oefening tot leuke partijtjes, waarin het fanatisme en plezier als gemeenschappelijke deler, het hoogtepunt blijven van de trainingen.

Een terugblik op het terras wijst op een veelbewogen carrière van het team tot nu toe. Van een ambulance op het veld, het coronajaar waardoor ons eerste primeur AWC 7×7 toernooi niet door ging, terwijl we de tenues al aangeschaft hadden! Tot de kaas en worst met wijn in de kantine en een afsluitende training in Malden bij het AWC /Juliana team. Die trouwens niet tegenviel, maar waar de conditie flink werd beproefd…

Wij hopen op enthousiasme om ons team extra te versterken, wat mede door afgelopen jaar iets is uitgedund. Naast onze Yvonne, die de trainingen verzorgt, is een extra trainer ook nog altijd welkom, zodat we iedere week gecoacht kunnen worden. We willen ons graag verder ontwikkelen en hebben als doelstelling toewerken en meedoen aan de 7×7 toernooien van AWC en Woezik. Hoe leuk zou het zijn als er meer meiden AWC komen verrijken. Want vrouwenvoetbal wegdenken, willen we niet meer!

Heb je interesse en zou je best weer eens een balletje willen trappen?
Sluit je dan bij ons aan! Neem voor meer informatie contact op met Carola van Dijk op 06-22495393.