Coördinator evenementen

AWC is een gezellige ontmoetingsplek, dichtbij huis, waar iedereen van harte welkom is om onze passie voor voetbal samen te beleven. AWC heeft de gezellige sfeer die thuishoort bij een amateurclub. Deze is te merken in onze kantine, maar ook in hoe we met elkaar omgaan. De vele georganiseerde events zoals de Sinterklaasavond, Kerstbingo, darttoernooien, nieuwjaarsreceptie, jeugdkampen en nog veel meer zorgen dat iedereen zich op de club thuisvoelt en creëren binding met onze leden.

Nu de coronamaatregelen het weer toelaten, kunnen we deze evenementen weer gaan plannen. We hebben genoeg leuke ideeën en zoeken iemand die deze ideeën werkelijkheid weet te maken. Ben jij een organisatietalent met een uitgebreid netwerk en een groen wit hart? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk per direct een

Coördinator evenementen

Functie
De coördinator evenementen is het aanspreekpunt voor de diverse werkgroepen evenementen. Jij beheert de evenementenkalender en zorgt door jouw uitgebreide netwerk dat elk evenement werkelijkheid wordt. Je weet precies wie je kunt inschakelen voor welk evenement en hoe je deze personen geënthousiasmeerd krijgt om een vrijwilligersbijdrage te leveren aan Wijchens oudste voetbalclub.

Wat ga je doen?
We hebben al een aantal activiteiten bedacht die jij gaat oppakken. Maar voel je vooral vrij om je eigen ideeën aan te dragen. Voor elk evenement weet jij voldoende vrijwilligers op de been te krijgen voor de organisatie en de uitvoering hiervan. Jij bepaalt zelf of je ook uitvoerend bij het evenement betrokken wil zijn. Jouw voornaamste taak is dat je de linking pin bent tussen het bestuur van AWC en de werkgroep. Met het bestuur maak je afspraken over de budgetten en bewaakt deze. Als aanspreekpunt zorg je ervoor dat de werkgroep een briefing krijgt waarmee zij aan de slag kunnen, beantwoord je vragen van de werkgroep en het bestuur en facilitair je via kantinebeheerder Eef de vergaderruimte. Na afloop ontvang jij het draaiboek van het evenement en zorg je dat deze op de juiste plek bewaard wordt, zodat deze de volgende keer weer makkelijk tevoorschijn kan komen.

Daarnaast zoek je proactief contact op met de Commissie Communicatie en overleggen jullie samen op welke manier het evenement de juiste aandacht krijgt die het verdient. Je wilt tenslotte wel dat je evenementen druk bezocht worden!

Je beschikt over:
• Kennis en ruime ervaring in het organiseren van diverse evenementen.
• Een groen wit hart dat je graag inzet om je als vrijwilliger aan de club te binden.
• Een uitgebreid netwerk dat je kunt inzetten voor het organiseren en uitvoeren van events.
• Ervaring in het samenwerken met vrijwilligers.
• Kennis van diverse communicatiemiddelen.

Wat verwachten wij?
Met jouw liefde voor onze club en passie voor voetbal draag jij bij aan dat waar AWC al 90 jaar bekend omstaat: een gezellige ontmoetingsplek zijn waar iedereen met passie voor voetbal van harte welkom is. Je neemt daar waar nodig verantwoordelijkheid en je hebt een verbindende en proactieve rol. Je bent een geboren netwerker, accuraat en stressbestendig. Je beschikt over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden, een “hands on mentaliteit” en het vermogen om te kunnen improviseren. Jij snapt wat wij met ‘Samen één, samen beter’ bedoelen!

Wat bieden we?

Een uitdagende vrijwilligersfunctie met veel vrijheid om de evenementenkalender binnen de club vorm en inhoud te geven. Betaal je contributie voor jezelf en/of je kind(eren)? Dan verdien je je vrijwilligersborgstelling terug. Bovendien bieden wij elk jaar onze vrijwilligers een gezellige vrijwilligersavond aan. Hoe gezellig? Dat bepaal jij!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vrijwilligersvacature en heb je belangstelling of wil je meer informatie?? Of ken je misschien iemand op wiens lijf deze vacature is geschreven? Neem dan contact op met Mariël Renkens op 06-18 84 76 16 of via communicatie@svawc.nl. Dan plannen we op korte termijn een kennismakingsgesprek in!

SponsorVisie Responsive iframe Example