Coronageval bij ouder seniorenselectie, geen risico voor andere teams

Beste AWC’ers,

Gisteren (maandag 18 mei) werden wij geïnformeerd dat een ouder van een speler van de seniorenselectie besmet is met het coronavirus. Het hele gezin is direct in quarantaine gegaan.

Vandaag (dinsdag 19 mei) worden de overige gezinsleden getest of ook zij besmet zijn. Binnen 24 uur zal hier de uitslag van bekend zijn. Wij zullen, zodra de uitslag bekend is dit direct communiceren binnen de club.

Dit betekent dat de seniorenselectie in elk geval vanavond (19 mei) niet traint en afhankelijk van de uitslag van de test wordt bekeken wat de verdere consequenties zijn. Alle overige teams kunnen gewoon trainen bij AWC.

Uiteraard is dit geen leuk bericht voor de betreffende ouder en het gezin en we kunnen ons voorstellen dat dit vragen oproept.

Wij hebben inmiddels contact gehad met de GGD, RIVM, KNVB en de gemeente Wijchen en zij verzekeren ons dat de overige groepen gewoon veilig kunnen trainen volgens de opgestelde protocollen.

Als kinderen of trainers niet willen trainen dan begrijpen wij dat. Wel een verzoek om dat aan de coördinatoren Jeroen Pots, Patrice de Haan of Jurgen van de Groes door te geven.

Voor eventuele vragen kan contact opgenomen worden met bestuurslid voetbalzaken Guus van Schijndel: ([email protected] of 06-53182561).

Wij willen iedereen er nogmaals op attenderen om het direct te melden bij de begeleiding van het team wanneer een soortgelijke situatie zich voordoet in je gezin. Voor de zekerheid is het beter om bij twijfel een training over te slaan.

Het bestuur en de Technische Commissie van AWC wensen het getroffen gezin veel sterkte toe.

Met vriendelijke sportgroet,

Guus van Schijndel
Voorzitter TC en bestuurslid sv AWC

SponsorVisie Responsive iframe Example