Coronanieuws: wedstrijden, contributie en evenementen

Beste AWC’ers,

Het nieuws werd verwacht, maar is daarmee niet minder jammer. De KNVB heeft gezien alle landelijke ontwikkelingen besloten het complete amateurvoetbal voor de rest van het seizoen 2019/20 af te gelasten. Het bestuur van sv AWC steunt deze lastige, maar noodzakelijke beslissing.

Vervolg challenges
De afgelopen weken hebben onze (jeugd)leden zich gestort op de #awcathome-challenges. Elke dag verscheen een nieuwe challenge op ons Instagramaccount waarna onze leden hun filmpjes konden insturen. Nu komt er een opvolger voor de jongste leden: de Prijzenkast-challenge. Elke week krijgen jeugdspelers voetbaluitdagingen van hun trainer. Voltooien ze deze, dan krijgen ze een trofee voor de prijzenkast. En hiervoor hoeven kinderen niet de beste voetballer te zijn. Voor de trofeeën geldt: meedoen is belangrijker dan winnen!

Gevolg financiën
De voetbalvrije maanden als gevolg van het Coronavirus betekenen een verlies aan inkomsten gedurende een aantal maanden. Dit komt bij elke vereniging hard aan, ook bij AWC. We hebben een paar verzoeken gekregen of er een tegemoetkoming wat betreft de contributie komt. Door deze grote financiële tegenvaller door onmacht kunnen wij dit niet realiseren. We doen in deze onzekere tijden een beroep op het verenigingsgevoel en de saamhorigheid van onze leden. Samen zorgen we ervoor dat AWC deze crisis te boven komt!

Steun onze sponsoren!
Veel bedrijven hebben het lastig in deze Corona-periode. AWC wordt natuurlijk flink gesteund door lokale bedrijven, die sponsoren van ons zijn. Wij vragen via deze weg aan alle leden om onze sponsoren te steunen in deze lastige periode.

Evenementen
In de laatste maanden van dit seizoen stond een aantal evenementen gepland. Denk hierbij aan de jaarlijkse kaderavond, de Algemene Ledenvergadering (ALV), het jeugdkamp en het 7-tegen-7-toernooi. Die laatste was al afgelast. Datzelfde geldt nu ook voor de andere drie evenementen. De kaderavond en de ALV zullen mits mogelijk aan het begin van het seizoen 2020/21 ingehaald worden.

Afsluitend willen we al onze leden veel sterkte en gezondheid wensen in deze moeilijke tijden. Hopelijk zien we iedereen volgend seizoen terug op sportpark De Wijchert. Wanneer er meer ontwikkelingen zijn zullen we zo snel mogelijk onze leden en sponsoren op de hoogte brengen.

SponsorVisie Responsive iframe Example