Algemene informatie

Algemene informatie

Kleding

Alle teams en spelers van AWC spelen in groen-wit gestreepte tenues van het merk Jako. De officiële AWC-tenues zijn alleen verkrijgbaar bij Sport met Snelders in Wijchen of te bestellen via onze webshop. Het is ten alle tijden verplicht om scheenbeschermers onder de sokken te dragen, zowel tijdens trainingen als in oefenwedstrijden en officiële duels.

Sportspreekuur

In verband met de winterstop en de coronamaatregelen is het wekelijkse sportspreekuur bij Fysio- en Manuele Therapie Baat tijdelijk gestopt. In het nieuwe jaar start dit sportspreekuur weer op. De dag en tijd blijven ongewijzigd,  maandag van 17.00 tot 18.00 uur. De exacte startdatum zal liggen aan de ontwikkeling van het virus en de daarbij passende maatregelen. Hieraan hangen namelijk ook de maatregelen voor de sporten en het wedstrijdschema aan vast.  In de tussentijd is de fysiopraktijk voor blessures of vragen gewoon bereikbaar:

Locatie: Fysio- en Manuele Therapie Baat, ’t Slotje 7 te Wijchen (in de wijk de Huurlingsedam).    

Verzekering

AWC heeft voor alle (spelende) leden een tweetal verzekeringen afgesloten, namelijk een aansprakelijkheidsverzekering en een ongevallenverzekering. Indienen van schadeclaims loopt ten alle tijden via de secretaris van de vereniging en kun gemeld worden via secretaris@svawc.nl. Kijk eventueel voor meer informatie over deze verzekeringen op www.sportverzekeringen.nl.

SponsorVisie Responsive iframe Example