Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Praat mee over het vrijwilligersbeleid van AWC

november 1 @ 19:30 21:00

We nodigen jullie hierbij graag uit voor een avond (woensdag 1 november aanstaande) waarin we met jullie willen praten over de rol van vrijwilligers bij AWC. We merken dat het lastig is om de club te runnen zonder actieve bijdrage van leden en ouders van leden. De grote groep trouwe vrijwilligers van AWC vergrijst en het is daarom nodig om te kijken hoe we komen tot een gezond nieuw vrijwilligersbeleid.

Om dit proces te begeleiden zijn we een samenwerking aangegaan met De Verschilmaker, een organisatie die gespecialiseerd is in het bevorderen van duurzaam gedrag en vrijwilligersbeleid binnen sportverenigingen.

Samen met De Verschilmaker en onze gewaardeerde leden, gaan we die avond onderzoeken op welke gebieden we gedrag en vrijwilligersbeleid duurzaam kunnen versterken. We willen een omgeving creëren waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar steentje bij te dragen.

Tijdens deze bijeenkomst zal De Verschilmaker worden geïntroduceerd en zullen we gezamenlijk de eerste stappen zetten om aandachtspunten in kaart te brengen op het gebied van gedrag en vrijwilligerswerk.

Jullie aanwezigheid is van cruciaal belang. Jullie zijn de drijvende kracht achter onze vereniging, degenen die de toekomst van vrijwilligerswerk en gedrag bepalen. Dit is hét moment om jullie stem te laten horen en actief deel te nemen aan de verandering.

Laten we samenwerken om AWC sterker, betrokken en duurzamer te maken. Samen zijn we de verschilmakers!

Om de avond goed te kunnen voorbereiden is het handig als we weten hoeveel mensen er ongeveer komen. Meld je daarom aub hieronder even aan!

Meld je aan!

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen en samen de eerste stappen te zetten naar een betere toekomst voor onze vereniging.

Met sportieve groet,
Het bestuur van AWC

P.S. Wil je alvast meer lezen over de methode van de Verschilmaker? Download hier de brochure.

P.P.S. Kun je niet komen, maar wil je wel geïnformeerd worden over volgende stappen? Ook dat kun je aangeven op het aanmeldingsformulier!

AWC

De Wijchert 1
Wijchen, Gelderland 6603 AH Nederland
0246412816