AWC-mini’s: Bayern München wint Champions League!

Afgelopen zaterdag (24 november) sloten de mini’s van AWC hun Champions Leagueseizoen af. Gedurende vijf weken namen de sterrenteams van AC Milan, Bayern München, Real Madrid, Juventus, Borussia Dortmund, Internazionale en Atlético Madrid het tegen elkaar op in de strijd om de Cup met de Grote Oren. Uiteindelijk kwam het sterke Bayern München, bestaande uit Robin van Hooijdonk, Finn van der Heijden, Do Kamerbeek en Lars Kok, als sterkste uit de strijd.

Ondanks de prestaties kregen alle spelers een medaille. Iedereen heeft goed hun best gedaan en dus verdiende elke speler ook zijn of haar medaille. Vijf zaterdagen hebben ze onderlinge wedstrijden gespeeld en met resultaat, want er zijn in totaal 292 doelpunten gevallen tijdens deze wedstrijden! Uiteindelijk is het belangrijk dat de spelers veel plezier hebben, maar ook veel leren. Tijmen Janssen was de speler die volgens de trainers het meeste geleerd heeft en hij kreeg hiervoor een gloednieuwe Derbystarbal!

Sommige spelers uit deze mini-lichting gaan in januari voetballen bij de JO8-5 en de andere spelers keren in het voorjaar (april/mei) weer terug voor de volgende ronde van de Champions League. En wie weet zien we deze talenten ooit terug in ons eerste elftal!

Kijk voor meer foto’s van de wedstrijden en de feestelijke prijsuitreiking op facebook.com/awcminis.