IJzergroothandel Gerritse nieuwe sponsor van scorebord

Sinds kort is het scorebord van s.v. AWC voorzien van een nieuwe sponsor en daarmee scoort niet alleen AWC, maar ook Gerritse van de Isero IJzerwarengroep.

De Isero IJzerwarengroep is een groothandel voor bouwbeslag, gereedschap, bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s (Persoonlijke beschermingsmiddelen). Tot de Isero IJzerwarengroep behoren Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan, Van der Winkel en Pijnenburg Bouw en Industrie.

Met 59 vestigingen, een online vestiging, een in-house MBO-4 opleiding en een distributiecentrum richt de Isero IJzerwarengroep zich op de bouw- en installatiebranche. De service aan de klant staat bij alle 800 medewerkers centraal.

In de online vestiging worden meer dan 100.000 artikelen aangeboden, verdeeld over verschillende productgroepen. Naast bouwbeslag, gereedschap, bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s biedt Isero online ook producten aan die relevant zijn voor een specifiek beroep of specifieke klus. Alle producten uit het hoofdassortiment van Isero worden binnen 1 werkdag na bestelling tot op de bouwplaats in geheel Nederland geleverd.

Gerritse is te vinden op het bedrijventerrein Wijchen Oost, Kamerlingh Onnesstraat 5.

SponsorVisie Responsive iframe Example