Informatieavonden ‘Hé scheidsie’ op 5 en 6 februari

Het is duidelijk wat er nodig is voor een voetbalwedstrijd: 22 spelers, een bal en twee doelen. Ook van enorm belang is natuurlijk de scheidsrechter en twee grensrechters. Nog steeds wordt er vaak een beroep gedaan op trainers, teammanagers en ouders om een voetbalwedstrijd te leiden, simpelweg omdat er niet genoeg scheidsrechters zijn voor de vele wedstrijden in een weekend.

Om iedereen wat meer ‘scheidsrechtersbagage’ en wellicht zelfvertrouwen te geven gaat scheidsrechter Nick Graveth met een collega op twee avonden een gevarieerd programma organiseren bij AWC. Op 5 en 6 februari is er van 20.00 uur tot 21.30 uur een avondvullend programma over spelregels en de invloed van trainers en ouders op scheidsrechters en de wedstrijd.

Hiervoor worden alle trainers en leiders uitgenodigd, maar ook ouders van spelende leden in de leeftijdsgroepen JO13 tot en met JO19 zijn van harte welkom. Interesse? Stuur een mailtje naar n.graveth.knvb@hotmail.com en geef daarin ook aan voor welke avond je je wil aanmelden. Tot dan!

SponsorVisie Responsive iframe Example