Pupil van de week AWC – RKHVV op 22 april: Tijs Janssen (JO11-2)

Tijdens de wedstrijd van AWC 1 tegen RKHVV (uitslag 1-0, lees hier het verslag) was Tijs Janssen pupil van de week. Hij mocht meelopen met het elftal en de wedstrijd vanuit de dugout volgen. Lees hieronder meer over Tijs.

Tijs (10) begon vijf jaar geleden te spelen in de jeugd van AWC en speelt inmiddels in de JO11-2. De jeugdspeler komt voornamelijk uit als rechtsvoor. Zijn trainer Mark Pennings is zijn favoriete persoon binnen AWC. Dat hij op voetbal zit is logisch, want voetballen is de grote hobby van Tijs. Buiten AWC is hij fan van Ajax. Helaas moest hij tijdens de tweede helft van Juventus – Ajax al naar bed.

Matthijs de Ligt is de favoriete voetballer van Tijs, die in groep 6 zit van basisschool De Trinoom. Zijn leukste herinnering aan AWC is het jeugdkamp en als hij mag kiezen wat hij wil eten, gaat hij voor patat. Tijs zou wel een dag willen ruilen met zijn vader. Hij heeft enorm veel plezier gehad bij het eerste elftal en kreeg een bal met alle handtekeningen van de AWC-selectie en een vaantje van AWC mee naar huis. Hij vond Daan Pauwels de beste speler aan de kant van AWC.

SponsorVisie Responsive iframe Example