Pupil van de week AWC – De Bataven op 20 april: Jordy Botman (JO11-1)

Tijdens de wedstrijd van AWC 1 tegen De Bataven (uitslag 0-3, lees hier het verslag) was Jordy Botman pupil van de week. Hij mocht meelopen met het elftal en de wedstrijd vanuit de dugout volgen. Lees hieronder meer over Jordy.

Jordy is 11 jaar en speelt bij AWC in de JO11-1, als linksbuiten. De ochtend van de wedstrijd won hij met zijn team met 0-2 bij Bennekom JO11-1 en hij maakte beide doelpunten! Zijn trainer Sven is zijn favoriete persoon bij AWC. Voetballen is samen met gamen zijn hobby en zijn hoogtepunt bij AWC, waar hij al vijf jaar speelt, is het kampioenschap dat hij haalde.

Hij woont in Kronenland en doordeweeks gaat Jordy naar basisschool Het Zuiderpad, waar hij in groep 7 zit. Zijn favoriete voetbalclub is PSV en Lionel Messi is zijn favoriete voetballer. Jordy eet graag pizza en zou wel een dag met zijn zus willen ruilen. Ondanks de nederlaag vond hij het een leuke dag. Hij kreeg als aandenken een bal met alle handtekeningen van de selectie en een vaantje van AWC. Hij vond Idar Kramer de beste speler van AWC.

SponsorVisie Responsive iframe Example