AWC 1 komt tijd te kort en laat de punten achter

Halsteren 1- AWC 1
zondag 29 augustus 2021

Na een moeizame oefenperiode begint de eerste competitiewedstrijd in voetbalseizoen 2021/22 uit tegen het Brabantse Halsteren met twee gemotiveerde teams.

Toch krijgt AWC al in de tiende minuut een onverwachte tegengoal door een frommelige situatie voor ónze keeper Bart Livius, die Mitchel v.d. Kruis en de geschorste 2e keeper Stijn v.d. Groes moest vervangen. In de minuten daarna is AWC zeker gelijkwaardig en toch wordt in de 25e minuut onze keeper met een rollertje verrast, 2-0. Boy Visser mist een bijna niet te missen kans op de 2-1 en door een misverstand in de verdediging wordt het voor de rust ook nog  3-0 door de snelle buitenspeler van Halsteren. Een ongelukkige tussenstand; enigszins tegen de verhouding in.

Na de rust tapt AWC uit een ander vaatje en pakt de tegenstander direct aan. Het resultaat is de  3-1 door Fren Stevens met een droge pegel vanaf 20 meter in de kruising. In een periode met wissels en gele kaarten blijft AWC aandringen.

Opvallend is de juiste mentaliteit en goede conditie om een goed resultaat te halen. Het wordt in de 92e minuut nog 3-2, maar helaas te weinig tijd over om de verdiende gelijkmaker op het scorebord te laten noteren.

Al met al een goed gevoel overgehouden om de komende wedstrijden met vertrouwen tegemoet te zien.

SponsorVisie Responsive iframe Example