AWC 1 verliest eerste streekderby van het seizoen

AWC laat wederom teleurstellend de drie punten aan de tegenstander.

In de eerste streekderby van het seizoen, helaas zonder publiek, zien we twee ploegen die met veel energie en inzet een vermakelijke wedstrijd op de kunstmat leggen.

In de eerste helft heeft Juliana de betere kansen en komen, al in de achtste minuut, na een dubieuze strafschop op 1-0. De strafschop wordt benut door Jeroen Meijers. AWC laat zich ook niet onbetuigd, maar mist de scherpte.

Na de pauze komt AWC beter uit de kleedkamer en zet druk op de achterhoede van Juliana. Na weer kansen aan beide zijden weet AWC zich terecht te belonen met de gelijkmaker. Idar Kramer is de man die de bal over de doellijn krijgt.

Na weer een dubieuze beslissing van de scheidsrechter krijgt JULIANA net buiten het strafschopgebied een vrije trap. Wederom Jeroen Meijers weet deze te promoveren tot het tweede doelpunt van Juliana in de 67e minuut.

Tot het einde toe geeft AWC extra gas,  maar kan de stand niet meer gelijk trekken. We hebben een levendige wedstrijd gezien, waar ook de supporters, op afstand via een livestream, van hebben kunnen genieten.

SponsorVisie Responsive iframe Example