AWC 1 zet weg naar boven voort!

De wedstrijd tussen nummer vier van boven en nummer drie van onderen, maar wel met twee wedstrijden minder gespeeld door AWC, begint met twee teams die aanvallend willen voetballen.

AWC  weet echter in de 15e minuut de score te openen. Daan Pauwels schiet op de goal en via de binnenkant van de paal valt de 1-0 binnen.

Daarna heeft AWC iets meer de overhand, maar voor de rust komt het niet meer tot grote kansen. Na de rust begint AWC weer met aanvallen en dat resulteert in goede kansen. Maar de bal vindt het doel niet.

In de 62e minuut valt toch de 1-1 door Roals van Hout, die de bal, via de rug van een andere speler, in het doel ziet verdwijnen. Daarna wordt het min of meer een open wedstrijd. Spits Jorn Reuvers ziet na een gerichte kopbal  door de tegenstander, dat de bal van de lijn wordt gehaald en waarmee een doelpunt voor AWC voorkomen wordt. Toch weet AWC het duel in haar voordeel te beslissen door een schot van Saf Kizir, die na een fantastische actie van Jorn Reuvers, met een voorzet vanaf de zijkant op maat, tot doelpunt weet te promoveren.

AWC heeft zo verdiend de drie punten in eigen huis gehouden en kan volgende week zondag, in de te spelen uitwedstijd tegen EHC/Heutz, de weg naar boven verder voortzetten.

SponsorVisie Responsive iframe Example