AWC 1 deelt de punten met RKZVC

Het is AWC niet gelukt de drie punten in Wijchen te houden. In een ‘slordige’ wedstrijd met veel balverlies waren AWC en RKZVC gewaagd aan elkaar. Wel waren er hierdoor veel kansen over en weer. Al in de tweede minuut raakte Daan Pauwels de paal. Het geroutineerde RKZVC nam na 10 minuten de voorsprong door goed voorbereidend werk van topscorer Sjors Storkhorst die Toby Bokkers makkelijk kon binnenschuiven. Vlak voor rust werd Youri Hubers opzichtig naar het gras getrokken. Dennis Straten liet de keeper kansloos en scoorde de 1-1.

In een betere tweede helft ging het tempo omhoog op de warme en zonnige Wijchert waar het nog best druk was ondanks Max op Zandvoort. In de 55e minuut was het weer Daan Pauwels die goed voorbereidend werk van Jorn Reuvers zakelijk en hard afrondde: 2-1. Daarna stonden Jorn Reuvers en Safa Kizir nog alleen voor de keeper maar konden de beslissende treffer niet maken.

Maar ook RKZVC kreeg kansen en uit een daarvan scoorde Bjorn Doppen de 2-2.

In het laatste half uur kregen beide clubs nog kansen met de grootste voor Idar Kramer die in de laatste minuut zag dat zijn inzetten tot twee keer op de doellijn werden gekeerd.

SponsorVisie Responsive iframe Example