AWC O17-1 verlaat Druten met 3 punten

02-10-2021 DIO O17-1  AWC O17-1

Uitslag 0-2

Vandaag stond de tweede competitiewedstrijd op de planning. Tegen deze tegenstander hebben we al 1x gespeeld in de bekerpoule.

Vorige wedstrijd was dik in ons voordeel… dus vandaag in de wedstrijdbespreking gezegd: niet de tegenstander gaan onderschatten i.v.m. de vorige wedstrijd. In de bespreking gehad over de wedstrijd van vorige week over wat er goed en fout ging en waarop we deze wedstrijd die punten proberen/kunnen gaan verbeteren.

Vanaf het begin van de wedstrijd tegenstander vastzetten door hoog druk te zetten. De nr 9 en nr 10 die vandaag op deze positie stonden uitgelegd van te voren wat van hun verwacht ging worden bij het druk zetten. Dat pakten de jongens goed op.

DIO gaf op onze eigen helft weinig druk zodat wij vrijuit konden voetballen. Verhouding balbezit was 70-30 voor AWC. Goed stand kunnen houden en een aantal kansen kunnen creëren in de eerste helft. Opbouw was verzorgd, vanuit middenveld richting de aanval werd goed gecombineerd, alleen het afronden voor de goal ging nog niet soepel.

In de rust gezegd dat we goed stonden te voetballen en weinig weg gaven, maar tweede helft iets zuiniger mogen omgaan met onze kansen. Dan vallen de goals vanzelf in ons voordeel.

Na de rust twee wissels erin gebracht. Toen zag je gelijk dat we doorgingen met ons eigen spel. En daaruit twee keer mooi konden scoren. Mochten er nog een paar meer zijn! Tweede helft stuk beter en verzorgd voetbal laten zien.

Tevreden op de jongens hoe ze het opgepakt hebben na afgelopen week. Volgende week thuis tegen Bemmel.

SponsorVisie Responsive iframe Example