Doelpuntloos gelijkspel tussen AWC en Nuenen

Beide teams wisten dat deze wedstrijd een belangrijke was. De nummers vijftien en zestien van de Hoofdklasse gaven dan ook alles maar dat leverde weinig op. De 0-0-stand bleef op het scorebord staan.

De eerste helft leverde weinig spektakel op voor de supporters. Na een kwartier keerde Jarik Veltmaat een schot van Sem van den Broek, waarna Nuenen-doelman Jeroen Keeris hetzelfde deed op een inzet van Safa Kizir. Diezelfde aanvaller zag daarna Keeris knap redden op een kopbal. Op slag van rust leek Nuenen op voorsprong te kunnen komen, maar bij de tweede paal miste Joey van den Berk net de bal.

Na de rust gebeurde er meer. Daan de Bruijn schoot na een rush naast het doel en even later zag hij een kopbal net voor het doel langs gaan. Aan de andere kant keerde Veltmaat een inzet van Lars van Stipdonk en schoot Joey Maas naast. Idar Kramer had de winnende op zijn hoofd, maar Keeris had zijn kopbal knap klemvast. Invaller Fren Stevens zag twee schoten achtereen gestopt worden en kon zodoende AWC niet op voorsprong helpen. De laatste wapenfeiten waren voor de bezoekers, maar Van den Broek had zijn vizier twee keer niet op scherp.

Opstelling: Jarik Veltmaat; Sven Jansen, Nicky van de Groes ©, Idar Kramer, Job van de Groes; Daan Pauwels, Youri Hubers, Dennis Straten; Daan de Bruijn (’73 Jorn Reuvers), Safa Kizir (’61 Fren Stevens), Boy Visser

SponsorVisie Responsive iframe Example