OJC 1 – AWC 1

AWC gaat i.v.m. het carnavalsweekend op donderdagavond naar Rosmalen om de competitiewedstrijd te spelen.

De nummer 9 (AWC) en nummer 12 (OJC) ontmoeten elkaar op het kunstgras in een nat en winderige ambiance.

AWC start goed en komt al in de zesde minuut op 0-1 door een mooie treffer van Jorn Reuvers. Daarna zijn de twee teams goed aan elkaar gewaagd. Er ontstaat een interessante wedstrijd met kansjes aan beide zijden en een goed acterende keeper van AWC, Tijn van de Groes.

In de 38e minuut scoort Fren Stevens de 0-2 na een vloeiende aanval en een voorzet van Sven Jansen. Met deze stand wordt ook de rust bereikt.

Wat er in de rust in de thee heeft gezeten zullen we nooit weten, maar OJC komt goed uit de startblokken en scoort al in de 48e minuut de 1-2 door Joey Hellstern.

Rond de 55e minuut slaat de vlam in de pan. Door een verkeerde inschatting op een overtreding op Nicky van de Groes en het daarop volgend opstootje, loopt met name AWC gele kaarten en een rode kaart voor Idar Kramer op. Dat zet de wedstrijd geheel op zijn kop en moet AWC in ondertal de schade beperkt zien te houden. Ondanks de inzet van het tiental komt OJC al in de 63e minuut op 2-2. Tijn van de Groes belandt na een botsing in zijn doelgebied met zijn hoofd op de paal en wordt met een bloedneus en flinke hoofdpijn vervangen door Bart Livius. Ondanks zijn inspanningen en nog twee goede reddingen weet OJC toch nog tweemaal te scoren en komt de eindstand op 4-2 voor OJC.

Een teleurstellend resultaat na een goede eerste helft en na de ingrepen van het arbitrale trio moet AWC met nul punten de terugreis naar Wijchen aanvangen.

SponsorVisie Responsive iframe Example