Zoek elkaar niet op bij sportpark De Wijchert

Beste leden, ouders en/of verzorgers,

Sportpark De Wijchert was tot op heden een locatie waar veel kinderen hun toevlucht zochten om deze dagen hun vertier te vinden, wat ook toegestaan was door de instanties indien zij de voorschriften m.b.t. het coronavirus in acht namen.

Nu zijn we geïnformeerd dat de veiligheidsregio Gelderland-Zuid heeft besloten dat met ingang van 21 maart ook sportpark De Wijchert echt verboden terrein is om op actief te zijn.

Het bestuur van AWC wil iedereen dan ook met klem verzoeken niet meer naar De Wijchert te gaan. Willen kinderen toch buitenspelen? Doe dit dan vooral in kleine groepen elders in de gemeente.

Vooralsnog is het vanuit de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid wel toegestaan om op openbare speelplekken en trapveldjes te spelen of sporten. Dit wel met inachtneming van de voorschriften die de overheid ons heeft gegeven. Dus houd voldoende afstand van elkaar, was je handen regelmatig en blijf binnen met ziekteverschijnselen.

Tot dusverre heeft AWC gecommuniceerd dat het sportpark tot en met 31 maart gesloten zou zijn. De regering heeft de periode met maatregelen al verlengd tot en met 6 april. Houd er echter rekening mee dat ook dit niet de einddatum hoeft te zijn.

Ten slotte: de #awcathome-challenges zijn op volle gang op ons Instagram-account. We gaan in de komende periode communiceren wat het vervolg wordt op deze actie!

SponsorVisie Responsive iframe Example