AWC O17-1 naar de 7de Divisie!

Op deze zaterdag 11 juni mocht onze O17-1 naar Nunspeet afreizen om een plaats in de 7e divisie te veroveren. Veel van onze supporters waren meegereisd naar Nunspeet waar ze op de mooie tribune plaats konden nemen. Vooraf werden er fakkels afgestoken dus de sfeer was goed voor de mannen van Frank Graveth en Sven Bax. Dit team had ook al het kampioenschap in de hoofdklasse behaald. Dus dit kon de kers op de taart worden.

In de eerste helft startte AWC goed en kreeg een viertal kansen om de score te openen. Maar de afwerking was nog niet goed. Na een aantal corners van Nunspeet verdween de bal in de AWC goal en werd het 1-0. Onze jongens bleven goed voetballen. Ruststand 1-0. De tweede helft een zeer goed voetballend AWC met mooie acties van Sepp en Rochano, maar de afwerking lukte niet. Een kwartier voor tijd moest Nunspeet aan de noodrem trekken en Rochano mocht een penalty nemen. De keeper stopte deze pingen goed. AWC bleef aanvallen en gaven niet op. De 1-1 was er net op tijd. Geen verlenging maar meteen penalty’s.

Ook de penaltyserie was erg spannend. De spits van Nunspeet miste de derde en AWC nam ze allemaal erg goed en koel. AWC wint met 4-5. Feest!

SponsorVisie Responsive iframe Example