Missie, visie en kernwaarden

Onze missie

Sv AWC is een ontmoetingsplek voor iedereen. Door samenwerking en betrokkenheid van de club krijgen alle leden de mogelijkheid om te voetballen op zijn of haar eigen niveau.

Onze visie

Sv AWC draagt bij aan het welbevinden van haar leden door een vereniging te zijn waar iedereen zich thuis voelt. De club biedt (voetballende en kader-) leden een veilige, uitdagende en respectvolle omgeving. Hoe meer mensen we bereiken, hoe waardevoller onze club is.

Onze kernwaarden
Onze slogan ‘samen één, samen beter’ wordt onderbouwd door onze vier kernwaarden:

• Samenwerken
Alle voetballers uit Wijchen e.o. kunnen op elk gewenst niveau voetballen. Vele vrijwilligers, sponsoren en de Businessclub dragen hun steentje hieraan bij. En supporters en tegenstanders worden op De Wijchert warm ontvangen.

• Kwaliteit
Met het strategisch Voetbalplan en de professionele manager voetbal onderscheiden we ons in de regio! Daarnaast gelden de faciliteiten binnen de club voor alle teams, ongeacht het niveau.

• Ontmoeten
Sv AWC is een gezellige ontmoetingsplek, dichtbij huis, waar iedereen van harte welkom is om onze passie voor voetbal samen te beleven. Je vindt hier de gezellige sfeer die thuishoort bij een amateurclub. Deze is te merken in onze kantine, maar ook in hoe we met elkaar omgaan. Door het opstellen van gedragsregels borgen we respect voor elkaar. De vele georganiseerde events zoals de Mini`s Champions League, jeugdkampen en behouden tradities, maar ook het speeltuintje, zorgen dat iedereen zich op de club thuisvoelt en creëren binding met onze leden.

• Betrokken
Sv AWC is een (maatschappelijk) betrokken club. Wij vinden het belangrijk om op een duurzame manier om te gaan met onze passie voor voetbal. Dat houdt in dat we keuzes willen maken die zowel goed voor de club, onze omgeving als voor het klimaat zijn. Dit zie je op vele manieren terug binnen het clubbeleid dat we voeren.  Zo is ons sportpark  in 2021 voorzien van led-veldverlichting en kunnen we op onze Soft Greenboarding d.m.v. zonnepanelen reclame maken. Als betrokken club facilitairen we de Voetbal BSO waardoor Wijchense basisschoolkinderen na schooltijd sportief hun energie kwijt kunnen. En we zoeken proactief de samenwerking op met onze (hoofd)sponsor.

SponsorVisie Responsive iframe Example