Bestuur

Het bestuur van sv AWC bestaat uit de volgende mensen:

Voorzitter: Guido Ronnes

Sinds november 2023 is Guido Ronnes voorzitter van AWC. Samen met het bestuur, de leden, de vrijwilligers, de sponsors en alle vrijwilligers zet hij/zij zich in om sv AWC als voetbal- en familieclub verder te versterken. Het motto ‘Samen één, samen beter’ biedt mogelijkheden om een vereniging te worden waar het fijn is om bij betrokken te zijn en actief voor te worden en te blijven. Dit spreekt hem aan en motiveert om een steentje bij te dragen.

Guido is bereikbaar op [email protected].

Secretaris: Gerhard Coenders

Gerhard Coenders is al lang betrokken bij AWC. Sinds 8 november 2021 is hij het bestuur toegetreden als secretaris. Gerhard is te bereiken via [email protected].

Voetbalzaken: Guus van Schijndel

Guus van Schijndel werd in november 2015 bestuurslid voetbalzaken bij AWC. In deze rol wil hij ervoor zorgen dat ‘de voetbaldieren’ (alle trainers en coaches) de ambities kunnen realiseren die in het club- en voetbalplan staan beschreven. Hij hoopt nieuwe energie in de club te kunnen mobiliseren zodat meer mensen zich gaan inzetten waarbij AWC kiest voor kwaliteit en waar voetbal centraal staat. Want trainers/coaches maken spelers beter, betere spelers maken een team beter en betere teams maken de club beter!

Na een actieve loopbaan als voetballer langs clubs als BSC Roosendaal, Wilhelmina Den Bosch, Willem II Tilburg, NAC Breda, Leones en AWC is Guus in 2003 begonnen als coördinator bij de F-pupillen toen zijn zoon Laurens bij AWC ging voetballen. Sinds 2008 is hij coördinator van alle pupillen geweest, van de mini’s t/m de D-pupillen. Guus is bereikbaar via [email protected].

Penningmeester: Xander Notté

Xander Notté, 42 jaar oud en woonachtig in Wijchen met zijn vriendin en kinderen, heeft zijn wortels in Nijmegen. Na een voetbalcarrière die begon bij RKSV Brakkenstein en via Union, Trekvogels en Orion liep, werd hij in 2016/2017 trainer bij AWC. Hij startte als trainer van de mini’s/JO7 en is momenteel actief als trainer van de JO9, waar hij ook de technische coördinatie voor zijn rekening neemt, naast het supporteren voor de JO13.

Met een achtergrond in bedrijfseconomie en bijna 20 jaar ervaring bij een grote financiële instelling, neemt Notté nu de rol van penningmeester in het dagelijks bestuur van AWC op zich. Hij ziet ernaar uit om samen met de betrokken vrijwilligers en supporters van AWC de club te dienen in deze nieuwe functie.

Je kunt Xander bereiken via [email protected].

Sponsoring: Jos van Beek

Jos is werkzaam bij JWR Elektrotechniek en heeft een uitgebreid netwerk in Wijchen. In het bestuur zet hij zich in voor sponsorzaken. Een vereniging kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers en daarom is Jos erg blij dat hij de club kan ondersteunen in zijn functie.

Jos is geboren en opgegroeid in Grave, maar zat wel in Wijchen op de middelbare school. In 1995 besloot hij om definitief de Maas over te steken en in dat jaar kwam hij in Wijchen te wonen. Hier woont hij nog steeds met zijn vrouw, dochter, zoon en twee bonusdochters. Hij heeft zelf nooit gevoetbald, maar door zijn voetballende zoon Stijn is hij toch regelmatig langs het voetbalveld te vinden. Je kunt Jos mailen via [email protected].

Algemene zaken: Fred Thannhauser

Fred Thannhauser is binnen het bestuur algemeen lid. Na allerlei omzwervingen binnen de jeugdafdeling (zoals vader van voetballende zonen, jeugdleider en voorzitter van de jeugdcommissie en technische commissie) is Fred al jaren lid van het bestuur. Eerst was hij vele jaren actief als bestuurslid technische zaken, vervolgens als secretaris en sinds de algemene vergadering van 8 november 2021 algemeen lid. Fred is te benaderen voor allerlei hand- en spandiensten en te bereiken via [email protected].

Communicatie: Joost de Valk

Joost de Valk is 41 jaar oud en woont met zijn vrouw en vier kinderen op een steenworp van AWC. Als trainer is hij samen met penningmeester Xander betrokken bij de JO9, waar hij de organisatorische coördinatie ook van op zich neemt. Vanuit die rol zit hij dan ook bij de Technische Commissie vergaderingen.

In 2021 verkochten Joost en zijn vrouw het door hen opgerichte bedrijf Yoast in Wijchen. Joost is een marketeer én developer, die dan ook graag sleutelt aan de website van o.a. AWC. Joost is bereikbaar via [email protected].

Accommodatie: vacature

Op dit moment heeft AWC geen bestuurslid accomodatie. Is dit iets voor jou? Mail dan onze voorzitter!

Foto van het bestuur van sv AWC
Het bestuur, met uitzondering van Xander Notté, na de laatste ALV.

SponsorVisie Responsive iframe Example