Algemeen bestuur

Algemeen bestuur

Het algemeen bestuur van sv AWC bestaat uit de volgende mensen:

Voorzitter

Deze functie is vacant.

Martijn Verharen en Fred Thanhauser delen de functie van vice voorzitter. Zij zijn bereikbaar op voorzitter@svawc.nl.

Voetbalzaken

Guus van Schijndel werd in november 2015 bestuurslid voetbalzaken bij AWC. In deze rol wil hij ervoor zorgen dat ‘de voetbaldieren’ (alle trainers en coaches) de ambities kunnen realiseren die in het club- en voetbalplan staan beschreven. Hij hoopt nieuwe energie in de club te kunnen mobiliseren zodat meer mensen zich gaan inzetten waarbij AWC kiest voor kwaliteit en waar voetbal centraal staat. Want trainers/coaches maken spelers beter, betere spelers maken een team beter en betere teams maken de club beter!
Na een actieve loopbaan als voetballer langs clubs als BSC Roosendaal, Wilhelmina Den Bosch, Willem II Tilburg, NAC Breda, Leones en AWC is Guus in 2003 begonnen als coördinator bij de F-pupillen toen zijn zoon Laurens bij AWC ging voetballen. Sinds 2008 is hij coördinator van alle pupillen geweest, van de mini’s t/m de D-pupillen. Guus is bereikbaar via voetbalzaken@svawc.nl.

Penningmeester

Jos Giesbers werkte bij accountant- en belastingadvieskantoor OBC uit Wijchen en in die hoedanigheid is hij al sinds 2003 lid van de Businessclub AWC. Ook is hij al jaren supporter van het eerste elftal van AWC. Met zijn naderende pensioen werd hij gevraagd om de functie van penningmeester bij AWC op zich te nemen. Als penningmeester is Jos verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen binnen de vereniging. Daarnaast is Jos twee voetbalseizoenen vicevoorzitter geweest (2019-2021). Voor vragen over de contributie kun je Jos bereiken via penningmeester@svawc.nl.

Secretaris

Gerhard Coenders is al lang betrokken bij AWC. Sinds 8 november 2021 is hij het bestuur toegetreden als secretaris. Gerhard is te bereiken via secretaris@svawc.nl.

Sponsoring

Jos is werkzaam bij JWR Elektrotechniek en heeft een uitgebreid netwerk in Wijchen. In het bestuur zet hij zich in voor sponsorzaken. Een vereniging kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers en daarom is Jos erg blij dat hij de club kan ondersteunen in zijn functie.
Jos is geboren en opgegroeid in Grave, maar zat wel in Wijchen op de middelbare school. In 1995 besloot hij om definitief de Maas over te steken en in dat jaar kwam hij in Wijchen te wonen. Hier woont hij nog steeds met zijn vrouw, dochter, zoon en twee bonusdochters. Hij heeft zelf nooit gevoetbald, maar door zijn voetballende zoon Stijn is hij toch regelmatig langs het voetbalveld te vinden. Je kunt Jos mailen via sponsoring@svawc.nl.

Accommodatie

Sinds 13 november 2018 is bestuurslid met in zijn portefeuille onder meer de kantine, gebouwen velden en het terrein. Hij ziet het als zijn uitdaging om samen met alle vrijwilligers AWC verder te ontwikkelen als leuke en hechte familieclub. Zonder vrijwilligers is er geen AWC en Martijn vindt dan ook belangrijk dat het bestuur zuinig is op deze vrijwilligers, want samen zorgen zij voor een toekomstbestendige club. Die niet alleen sportief maar ook financieel gezond is.
Martijn Verharen is geboren op echt AWC-terrein, de Valendries. Hier groeide hij ook op en het was dan ook niet vreemd dat hij ooit als jeugdspeler bij AWC begon te voetballen. Inmiddels is hij al ruim vijftig jaar lid van onze vereniging. In deze jaren was hij behalve speler ook leider, trainer en kaderlid. Martijn is te mailen via accomodatie@svawc.nl.

Algemene zaken

Fred Thanhauser is binnen het bestuur algemeen lid. Na allerlei omzwervingen binnen de jeugdafdeling (zoals vader van voetballende zonen, jeugdleider en voorzitter van de jeugdcommissie en technische commissie) is Fred al jaren lid van het bestuur. Eerst was hij vele jaren actief als bestuurslid technische zaken, vervolgens als secretaris en sinds de algemene vergadering van 8 november 2021 algemeen lid. Fred is te benaderen voor allerlei hand- en spandiensten en te bereiken via algemenezaken@svawc.nl.

Communicatie

Deze functie is vacant.

Vragen en/of opmerkingen m.b.t. communicatie kunnen gemaild worden naar communicatie@svawc.nl. De commissie communicatie zal de mail z.s.m. beantwoorden.

SponsorVisie Responsive iframe Example