Vertrouwenscontactpersonen (VCP)

De vertrouwenspersonen van AWC

De VertrouwensContactPersoon (VCP) is binnen AWC het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag. De VCP fungeert als eerste opvang voor leden (sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers en bestuur) met een klacht of een vraag. Daarbij biedt de VCP een luisterend oor, geeft raad en verwijst door voor geschikte hulp. Daarnaast adviseert en stimuleert de VCP de vereniging om preventieve maatregelen te nemen.

Binnen AWC zijn er 2 vertrouwenspersonen beschikbaar die benaderd kunnen worden als daar reden toe is.

Hieronder stellen wij ons aan jullie voor.

Jan  Elsenberg

In 2018 ben ik als spelend lid begonnen bij AWC. Daarvoor heb ik vanaf mijn 8e gevoetbald bij Montagnards uit Nieuw-Bergen. Samen met mijn vriendin en onze 3 zoons woon ik op de Leemweg. In het dagelijks leven ben ik docent administratie en rekenen bij het Koning Willem 1 college in Veghel.

Ik vind het fijn om me als vertrouwenscontactpersoon in te mogen zetten en op die manier bij te dragen aan een sportklimaat bij AWC waar iedereen zich prettig voelt.

Marieke Claas-Quax

Sinds februari 2023 ben ik lid van AWC en train met veel plezier bij het damesteam op dinsdagavond. Ik woon samen met mijn man en 4 kinderen in de Huurlingsedam en heb prachtig werk als gynaecoloog.

Als vertrouwenspersoon binnen AWC ben ik laagdrempelig benaderbaar en vind het heel belangrijk dat iedereen op fijne en veilige manier sportief bezig kan zijn bij AWC! Dus indien nodig neem gerust contact met mij op.

Contact opnemen:

Per email: [email protected]

Per telefoon:

SponsorVisie Responsive iframe Example