Lid worden van AWC!

Proeftrainen

Wil je graag eerst kennismaken met voetbal en/of sv AWC voordat je je gelijk voor een jaar aanmeld? Train dan drie keer gratis mee en maak daarna de keuze of je lid wilt worden.

Of wil je eerst meer lezen? Dat kan zeker ook; we hebben een pagina speciaal voor jou: Wil je op voetbal? Die pagina legt de meest gestelde vragen allemaal uit. Als je nog andere vragen hebt mag je die natuurlijk ook gewoon stellen, stuur ons dan een mailtje!

Lid worden

Heb je je keuze al gemaakt en wil je graag lid worden van AWC? Je meldt je dan rechtstreeks bij de KNVB aan. Zodra de inschrijving verwerkt is, nemen wij spoedig contact met je op. Begin je aanmelding hier:

(Je gaat naar de site van de KNVB)

Kleding kopen?

Wacht, als je lid wil worden, heel even met het aanschaffen van wedstrijdkleding. De meeste van onze teams hebben een shirtsponsor, dus overleg even met de trainer van het team waar je in komt wat er nodig is!

Alle teams en spelers van AWC spelen in groen-wit gestreepte tenues van het merk Jako. De officiële AWC-tenues zijn alleen verkrijgbaar bij Sport met Snelders in Wijchen of te bestellen via onze webshop. Het is ten alle tijden verplicht om scheenbeschermers onder de sokken te dragen, zowel tijdens trainingen als in oefenwedstrijden en officiële duels.

SponsorVisie Responsive iframe Example