AWC – OJC: een wedstrijd zonder publiek en zonder doelpunten

Op een vrijwel uitgestorven sportpark De Wijchert heeft AWC de punten gedeeld met OJC Rosmalen. Na negentig minuten stond dezelfde stand op het scorebord als bij het begin van de wedstrijd. Er waren kansen over en weer, maar beide doelmannen hielden hun doel schoon.

In de eerste helft ging vooral OJC naarstig op zoek naar een doelpunt. De verdediging van AWC had de handen vol aan kansen van de bezoekers. De grootste kans was een aantal minuten voor rust. Uit een vrije trap van net buiten het zestienmetergebied werd de lat geraakt en de bal die terugkeerde in het veld werd hierop ingekopt. Keeper Mitchell de Kluis was attent en wist hierop redding te brengen. Hiermee voorkwam hij een achterstand bij het aanvangen van de rust.

Na de thee werd het spel feller en er werden veel fysieke duels aangegaan door beide teams. Langzamerhand kreeg AWC steeds meer de overhand, resulterend in wat goede kansen. Vooral door de acties van rechtsbuiten Daan de Bruijn en de balvastigheid van spits Jorn Reuvers konden deze kansen worden gecreëerd. Doelpunten leverde het helaas niet op, mede door goed keeperswerk van de boomlange OJC-doelman.

Opstelling: Mitchell de Kluis; Sven Jansen, Nicky van de Groes, Idar Kramer, Job van de Groes (’85 Vinay Saltani); Dennis Straten, Boy Visser (’66 Simcha Aandekerk), Youri Hubers; Safa Kizir, Jorn Reuvers, Daan de Bruijn (’89 Bas Brussaard)

SponsorVisie Responsive iframe Example