AWC ten onder tegen Silvolde na afgekeurde doelpunten

De thuiswedstrijd tegen Silvolde is voor AWC afgelopen in een nederlaag. Een treffer van de bezoekers in de tweede helft bleek de enige goal van de wedstrijd te zijn. AWC werkte de bal tweemaal in het doel maar beide keren zag de grensrechter buitenspel.

De eerste kans van de wedstrijd was van Silvolde-spits Wout Blasman, maar zijn inzet kwam via de binnenkant van de paal terug in het veld. Later wist Job van de Groes nog een bal van de lijn te halen. Aan de overkant van het veld kreeg AWC ook wat kansen maar deze werden niet omgezet in een doelpunt.

Na de rust kwam AWC sterker voor de dag en dat leek ook in een goal te resulteren, ware het niet dat de grensrechter buitenspel zag en de goal liet afkeuren. Later zag hij opnieuw buitenspel waarmee een treffer van Boy Visser werd geannuleerd. Na een overtreding op Job van de Groes legde scheidsrechter Witlox de bal op de stip maar doelman Marco Olthuis keerde de inzet van Visser. Aan de overzijde was het helaas raak; Blasman schoot de bal na een individuele actie achter keeper Jarik Veltmaat. Hiervan kwam AWC niet meer terug.

Opstelling: Jarik Veltmaat; Rico Timmermans, Nicky van de Groes, Idar Kramer, Job van de Groes; Dennis Straten, Youri Hubers, Joost Loeffen (Daan de Bruijn); Fren Stevens (Sven Jansen), Safa Kizir, Boy Visser

SponsorVisie Responsive iframe Example