AWC Tourspel 2021

 

“TOURSPECIAL”

Het is dit jaar alweer voor de 30e keer dat de tourcommissie van AWC  het “AWC Tourspel” organiseert. Vijf actieve commissieleden staan ieder jaar klaar om dit spel tot een succes te maken, waarbij de opbrengst volledig ten goede komt aan
sv AWC. Een leuk alternatief voor deze voetballoze periode. Deelnemen is erg eenvoudig en je hoeft daar niet alle kennis van de “Tour de France” en zijn deelnemers van te hebben.


De opzet van het spel is als volgt:

Iedere deelnemer kiest 25 renners die de gehele Tour punten kunnen scoren, hiervoor moeten deze renners bij de eerste 15 renners van de daguitslag zitten. De deelnemer die tijdens een etappe het hoogste aantal punten heeft behaald, wint een dagprijs. Degene die aan het einde van de Tour de meeste punten heeft behaald, is winnaar van het spel en wint een fiets, aangeboden door “Smulders Rijwielen“. Daarnaast zijn er voor de nummer 2 tot en met nummer 25 van de eindstand ook prijzen te winnen, welke allemaal aangeboden worden door sponsoren.

De deelnameformulieren zijn in te vullen via onze website: www.awctourspel.nl, maar daarnaast ook op papier. Download hiervoor het Tourboekje 2021, vul het deelnameformulier in en lever het in bij één van de adressen welke in het boekje beschreven staan! Uiterste inlever- en betaaldatum is zaterdag 26 juni 14.00 uur. Deelname kost € 5, – per ingevuld formulier.

Dagelijks kort na de finish van de etappe worden de nieuwe standen verwerkt en zijn deze te raadplegen op de internetsite.

SponsorVisie Responsive iframe Example