Geef je op voor een cursus spelbegeleider of pupillenscheidsrechter bij AWC!

Wil jij er mede voor zorgen dat onze pupillen elke zaterdag een goede scheidsrechter hebben en ben je 12 jaar of ouder, dan is dit je kans! Voor de winterstop gaat er een cursus worden gegeven bij AWC en deze zal bestaan uit twee bijeenkomsten van 2,5 uur of één sessie van ongeveer 4 uur.

Zowel de theorie als de praktijk van het fluiten komt uitgebreid aan bod tijdens de cursus. Na de opleiding krijg je een certificaat van de KNVB en ben je officieel spelbegeleider/pupillenscheidsrechter (t/m JO11). De cursus wordt verzorgd door de KNVB en de kosten zijn voor rekening van AWC. Er zijn ‘slechts’ 18 plaatsen, dus geef je snel op (uiterlijk 6 oktober) via scheidsrechtersawc@outlook.com! Vermeld in de mail je naam, geboortedatum, KNVB-nummer, e-mailadres, mobiele telefoonnummer en in welk team je speelt.

Ook zijn we op zoek naar ouders of leiders die gemiddeld één keer per maand op zaterdagochtend (1,5 uur) back-up willen zijn voor onze jeugdige scheidsrechters. De planning houdt uiteraard rekening met voorkeurstijden! Wil je hierover meer weten of jezelf aanmelden dan kan dat ook per mail via scheidsrechtersawc@outlook.com. Ook dan kun je bovenstaande cursus volgen op kosten van AWC.

SponsorVisie Responsive iframe Example