90 jaar sv AWC

Op 28 april 2022 bestond sv AWC precies 90 jaar. Om deze mijlpaal te vieren, organiseerde de club op sportpark De Wychert een feestweekend van 22 tot en met 24 april 2022. Het programma bestond uit feestelijke activiteiten voor jong én oud, waarbij het gezellige familiegevoel waar AWC al 90 jaar bekend om is, centraal stond.

Een klein groepje initiatiefnemers stak in het voorjaar van 2021 de koppen bij elkaar om een plan te maken voor het 90-jarig jubileum van Wijchens oudste voetbalclub. Dit groepje groeide al snel uit tot een feestcommissie van zo`n 30 vrijwilligers. Bestaande uit een doorsnede van de club: oud en bestaande (bestuurs)leden, de Businessclub, vrijwilligers en overige betrokkenen. Zij hebben vele uren gestoken in de organisatie van het feestweekend. Met een vol en feestelijk programma als resultaat!

Wil je de foto’s of een film zien van dat feest? Dat kan hier: het feestweekend in beeld.

Het feestprogramma

Feestprogramma feeststent
Zeskamp voor de jeugd
Reünie voor 65+-ers

AWC 90 portretgalerij

Speciaal voor dit jubileum zijn portretten gemaakt van een aantal personen die de diversiteit van de club typeren. Zij staan symbool voor al die mensen en organisaties waaraan AWC haar bestaan te danken heeft. En dat al 90 jaar lang!

SponsorVisie Responsive iframe Example