AWC heet Jeroen van Schoonhoven welkom als nieuwe aanwinst

AWC heeft zich voor het seizoen 2024-2025 versterkt met Jeroen van Schoonhoven, die overkomt van voetbalclub UNA. De speler, bekend om zijn technische vaardigheden en speelintelligentie, is geen onbekende in de regionale voetbalwereld en brengt een schat aan ervaring mee naar zijn nieuwe club.

“Ik kom zelf uit Ravenstein, een dorpje naast Wijchen, dus kan mijn vader mooi met de fiets komen,” vertelt Jeroen enthousiast. Trainer Freek Thoone is blij mee zijn nieuwe aanwinst. “De naam van Jeroen werd vaker genoemd als mogelijke versterking. Dit geeft aan dat hij past in de groep als persoon en dat vinden we belangrijk bij AWC. Na het gesprek met Jeroen was ik zelf ook overtuigd dat hij naast zijn voetbalkwaliteiten ook als persoonlijkheid goed zal passen bij onze club”.

Jeroen speelde voor UNA bij onder andere UDI ‘19 en Blauw Geel ‘38. Bij zijn nieuwe club kijkt Jeroen uit naar het combineren van prestatievoetbal met plezier: “Ik heb veel tegen AWC gespeeld in het verleden en vanuit daar altijd leuk contact gehouden met wat spelers. Daarnaast past de club denk ik bij mij omdat het prestatievoetbal is, maar ook het plezier buiten de wedstrijden om even belangrijk is,” legt Jeroen uit.

AWC en haar supporters kijken uit naar de bijdragen die Jeroen van Schoonhoven gaat leveren aan het team. Zijn ervaring maakt hem een waardevolle aanwinst voor de club.

Welkom bij AWC, Jeroen!

Jeroen van Schoonhoven in actie

SponsorVisie Responsive iframe Example