Jeugdtrainers voltooien KNVB-cursus en krijgen JVTC-diploma

Dit seizoen hebben 15 jeugdtrainers van sv AWC Wijchen het certificaat JVTC (Jeugd Voetbal Trainer Coach) ontvangen uit handen van KNVB-docent Richard van Ommen.

Tijdens de cursusavonden werden de trainers meegenomen naar de beginselen van het vak (jeugd-)trainer. De rode draad bij deze cursus is de KNVB-visie, die prima aansluit bij de AWC-voetbalvisie, de Groen Witte Weg. Startend met de structuur van voetballen heeft Richard van Ommen de jeugdtrainers zowel inhoudelijk als in het algemeen veel nieuwe inzichten over jeugdvoetbal gegeven. Tijdens de cursus hebben de trainers middels het praktijkgedeelte, waar de medewerking van spelers en ouders groot was, veel nieuwe inzichten gekregen over trainingsinhoud en het lezen van wedstrijden.

AWC is zeer verheugd met deze nieuwe gediplomeerde trainers, zeker omdat in 2017 ook al dertien trainers deze cursus met succes hadden afgerond. Want trainers maken spelers beter, spelers maken een team beter en betere teams maken de club beter.

Nogmaals gefeliciteerd en veel succes gewenst: Joost van der Burgt, Martijn van den Berg, Jos Veltmaat, Kenny Derks, Nick Graveth, Marco Hiddink, Ronnie Peters, Daniel Schook, Danny Jansen, Pascal de Winkel, Heino Smits, Boris Jansen, Pascal van Wezel, Tim van Hulzen en Lars Regeer!

SponsorVisie Responsive iframe Example