Jongeren van 15 tot 25 jaar gezocht!

Social media, het is niet meer weg te denken uit ons leven. Naast alle berichten van je vrienden, volg je vast ook heel wat organisaties en verenigingen, zoals jouw voetbalclub sv AWC! Maar weten zij (en wij dus ook!) jou ook echt te bereiken met hun berichten en updates?

Marlieke Jansen volgt de studie Communicatie aan de HAN. Om af te studeren is zij op dit moment bezig met een onderzoek voor Werkorganisatie Druten Wijchen (en daarbij voor gemeente Wijchen) hoe ze mensen uit de doelgroep van 15 tot 25 jaar het beste kan bereiken. Het gaat om jongvolwassenen die in de gemeente Wijchen wonen. Ook voor AWC een hele belangrijke doelgroep die wij graag met relevante en aansprekende content willen bereiken!

Marlieke is nodig op zoek naar vooral 15 – 19 jarigen, die haar enquête in zouden willen vullen. Het invullen van de enquête duurt tussen de 5 en 10 minuten en de antwoorden zijn geheel anoniem. Omdat ze voor kinderen van 15 jaar toestemming nodig heeft van hun ouders, is haar vraag of de ouders eerst het toestemmingsformulier in zouden willen vullen. Deze is hieronder te vinden.

Toestemmingsformulier 15 jarigen:

https://docs.google.com/forms/d/1y2-Q-P6F3inU2T4n4Md9-EHFm3GutnZCIF-115j_dKU/viewform?fbclid=IwAR2cs9v3czDyXXENJsqG_nWMukcNasUVqsCNwoZUQ1IYaYqmlR_ZwugJJl4&edit_requested=true

De enquête: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2j_sh3wsw7h23yywq8Mf9s2QHxkevtrBHN4wO9-YkKM6VzQ/viewform?usp=sf_link

Wij helpen Marlieke (en daarmee gemeente Wijchen) graag. Jullie ook? Vul dan de enquête vandaag nog in!

SponsorVisie Responsive iframe Example