Komende week start aan installatie LED-verlichting

Op maandag 1 februari wordt begonnen aan de installatie van de nieuwe LED-verlichting bij AWC. Hierbij worden de huidige lampen vervangen door nieuwe LED-lampen en ook worden enkele masten vervangen door nieuwe. De installatie wordt gedaan door LI Sports met hulp van lokale ondernemers als Aannemersbedrijf W. Hendriks BV uit Niftrik.

AWC dankt de Groene Club van de KNVB voor de hulp bij het aanvragen en verkrijgen van de BOSA subsidie van 45.000 euro en begeleiding en keuze voor het maken van de leverancier/installateur LI Sports. Ook bedanken we de gemeente en wethouder Titus Burgers voor de zeer voordelige duurzaamheidslening.

De trainingen kunnen de komende weken gewoon doorgaan, maar wel met een nieuw trainingsschema. Klik op deze link voor het nieuwe schema. Hierbij moeten we wel melden dat dit schema is gebaseerd op de planning van LI Sports die gebaseerd is op werkbaar weer. Het kan dus zijn dat we het schema last minute moeten wijzigen. Dat zal gedaan worden via de bestaande groepsapp voor afgelastingen naar trainers en leiders.

Via onze sociale media zullen we regelmatig foto’s communiceren zodat de voortgang zichtbaar wordt voor iedereen.

SponsorVisie Responsive iframe Example