Missie, visie en kernwaarden

Onze missie

Sv AWC is een ontmoetingsplek voor iedereen. Door samenwerking en betrokkenheid van de club krijgen alle leden de mogelijkheid om te voetballen op zijn of haar eigen niveau.

Onze visie

Sv AWC draagt bij aan het welbevinden van haar leden door een vereniging te zijn waar iedereen zich thuis voelt. De club biedt (voetballende en kader-) leden een veilige, uitdagende en respectvolle omgeving. Hoe meer mensen we bereiken, hoe waardevoller onze club is.

Onze kernwaarden

• Samenwerken
Alle voetballers uit Wijchen e.o. kunnen op elk gewenst niveau voetballen. Vele vrijwilligers, sponsoren en de Businessclub dragen hun steentje hieraan bij en supporters en tegenstanders worden op De Wijchert warm ontvangen.

• Kwaliteit
Een strategisch Voetbalplan en de aangestelde professionele voetbalmanager bewaken onze kwaliteit. Alle teams binnen de club hebben een goede -door onze Modderkolk Voetbalacademie- opgeleide trainer. Hierin onderscheiden we ons in de regio! Daarnaast gelden de faciliteiten binnen de club voor alle teams, ongeacht het niveau.

• Ontmoeten
AWC is dus een gezellige ontmoetingsplek, dichtbij huis, waar iedereen van harte welkom is om onze passie voor voetbal samen te beleven. AWC heeft de gezellige sfeer die thuishoort bij een amateurclub. Deze is te merken in onze kantine, maar ook in hoe we met elkaar omgaan. Door het opstellen van gedragsregels borgen we respect voor elkaar. De vele georganiseerde events zoals de Mini`s Champions League, Jeugdkampen en behouden tradities, maar ook het speeltuintje, zorgen dat iedereen zich op de club thuisvoelt en creëren binding met onze leden.

• Betrokken
Daarnaast zijn wij een (maatschappelijk) betrokken club. Zo facilitairen we de Voetbal BSO waardoor Wijchense basisschoolkinderen na schooltijd sportief hun energie kwijt kunnen. Maar ook verduurzaming staat hoog op onze agenda. Ons sportpark is inmiddels voorzien van Led-veldverlichting en door onze Soft Greenboarding kunnen we d.m.v. zonnepanelen reclame maken.

SponsorVisie Responsive iframe Example