Na twee wedstrijden zonder zege weer drie punten voor AWC in Halsteren

Ook in Halsteren hebben ze last van engerlingen waardoor de wedstrijd op kunstgras werd gespeeld ook zonder publiek deze keer.

AWC begon geconcentreerd en beter dan Halsteren aan de wedstrijd hetgeen resulteerde in een 1-0 voorsprong door een doelpunt uit een vrije trap van Boy Visser. Met kansen voor Safa Kizir en een kopbal van Daan de Bruijn had de voorsprong bij rust al groter kunnen en moeten zijn. De paar kansen die Halsteren kreeg werden gepakt door Mitchell de Kluis die een foutloze partij keepte.

De tweede helft begon Halsteren feller dan AWC en binnen 5 minuten stond het al 1-1. Na een kwartier herpakte AWC het initiatief en na een tweetal goeie vrij trappen van Sven Janssen die op de lat en net naast de kruising gingen was het daarna wel raak door Safa Kizir die een zelf opgezette aanval vanaf links zelf goed afrondde met een strakke schuiver in de verre hoek. Het werd uiteindelijk toch nog billenknijpen omdat de scheidsrechter maar liefst acht minuten blessuretijd bijtrok (waarom?) en Halsteren alles of niets ging spelen. Het werd niets voor Halsteren en AWC nam de drie punten verdiend mee terug naar Wijchen.

SponsorVisie Responsive iframe Example