Open Dagen Voetbal BSO Time4Skills meer dan geslaagd verlopen!

De Open Middag- en Avond, voorafgaand aan de start op maandag 21 juni, zijn verlopen zoals vooraf gehoopt. Een lekker zonnetje liet zich tussen enkele lichte buien door zien, de kinderen hebben een leuke, sportieve introductie op het veld gehad en verder hebben de aanwezige ouders door middel van een presentatie een (nog) beter beeld bij de BSO gekregen. Op het veld werd er fanatiek deelgenomen aan onderdelen zoals basketbal, pijl en boog schieten, tennis, boksen, badminton en een partijtje voetbal. Hierbij hebben de kinderen eveneens kennis kunnen maken met het Voetbal BSO team. Het waren plezierige activiteiten waarbij het nodige enthousiasme is gewekt.

Start BSO per 21 juni aanstaande
Liefst 36 aanmeldingen druppelden de voorbije weken binnen, waarbij vooral ‘de dinsdag’ met ruim 25 aanvragen gewild bleek. Zoals in eerdere berichten aangekondigd start De Voetbal BSO met maximaal 10 kinderen per dag, om zodoende een rustige start in Wijchen te kennen. Hierdoor kunnen zowel kinderen als begeleiding op een prettige wijze aan elkaar wennen en vertrouwd met elkaar raken. Het voornemen is om per nieuw schooljaar (30/08) de groep op te schalen tot maximaal 22 kindplaatsen per dag.
Bij aanvang van de BSO starten de groepen op maandag, dinsdag en donderdag waarbij de laatste twee momenteel al volledig bezet zijn. Hier is  dan ook een wachtlijst ontstaan. Woensdag en vrijdag zal worden opgestart bij 4 kinderen of meer, hetgeen op de woensdag met 3 aanmeldingen al bijna bereikt is. Op maandag zijn de laatste plekken nog beschikbaar.

 

Voor meer informatie en/of inschrijven verwijzen wij ouders graag door naar www.devoetbalbso.nl.
Via Instagram is De Voetbal BSO – en haar eerste BSO in Heesch – te volgen via @devoetbalbso

 

SponsorVisie Responsive iframe Example