Pupil van de week AWC – Hollandia op 26 mei: Tijn Klabbers (JO11-1)

Tijdens de wedstrijd van AWC 1 tegen Hollandia (uitslag 1-2, lees hier het verslag) was Tijn Klabbers pupil van de week. Hij mocht meelopen met het elftal en de wedstrijd vanuit de dugout volgen. Lees hieronder meer over Tijn.

Tijn is 11 jaar oud en was dit seizoen actief in de JO11-1 van AWC. Hij speelt inmiddels zes jaar op De Wychert als jeugdspeler. Doorgaans speelt hij als rechtsback. Voetbal is sowieso de grote hobby van Tijs. Hij kijkt graag naar Manchester City, zijn favoriete voetbalclub. Zijn favoriete speler is echter Paul Pogba, die onder contract staat bij aartsrivaal Manchester United.

Buiten AWC om zit Tijn in groep 7 van basisschool De Trinoom. Zijn favoriete persoon bij AWC is zijn vader Hans, die ook actief is als jeugdtrainer. Lars eet graag pizza en zijn mooiste herinnering aan AWC is de keer dat hij kampioen werd. Hij zou ook wel een dagje met Lionel Messi willen ruilen. Ondanks de nederlaag van AWC heeft Tijn genoten van de dag en hij kreeg een vaantje van AWC en een bal met alle handtekeningen van de AWC-selectie. De 16-jarige Nick van Heel maakte zijn debuut in AWC 1 en Tijn vond hem de beste AWC’er van het veld.


Foto gemaakt door Peter van der Hoeven

SponsorVisie Responsive iframe Example