Pupil van de week AWC – Longa ’30 op 29 september: Pim Schiks (JO11-1)

Tijdens de wedstrijd van AWC 1 tegen Longa ’30 (uitslag 2-2, lees hier het verslag) was Pim Schiks pupil van de week. Hij mocht meelopen met het elftal en de wedstrijd vanuit de dugout volgen. Lees hieronder meer over Pim.

De tienjarige Pim is dit seizoen speler van de JO11-1 en speelt nu al vier jaar op de Wijchert als speler van AWC. In zijn team speelt hij meestal als verdediger. Hans en Marko zijn de meest favoriete personen van Pim bij AWC. Pim woont aan de Bergweg en zit in groep 7 van basisschool De Viersprong.

Het jeugdkamp is de leukste herinnering die Pim heeft uit zijn vier jaar bij AWC. Als hij niet bij AWC is, voetbalt hij het liefst nog steeds en Ajax is zijn favoriete club. Ondanks dat Pim verdediger is, ziet hij Cristiano Ronaldo als favoriete voetballer. Hij eet het liefst pizza en wil graag een dagje ruilen met Job van de Groes. Pim mocht de warming-up meedoen en vond dat het leukste van de dag. Daan de Bruijn, die goed was voor een goal en een assist, was volgens Pim de beste AWC-speler tegen Longa ’30.

SponsorVisie Responsive iframe Example