Pupil van de week AWC – Moerse Boys op 15 september: Luca Kuijpers (JO11-1)

Tijdens de wedstrijd van AWC 1 tegen Moerse Boys (uitslag 4-2, lees hier het verslag) was Luca Kuijpers pupil van de week. Hij mocht meelopen met het elftal en de wedstrijd vanuit de dugout volgen. Lees hieronder meer over Luca.

De negenjarige Luca speelt al vijf jaar in het shirt van AWC en is dit seizoen onderdeel van de JO11-1. Bij dit team speelt hij meestal als middenvelder. Raf is zijn favoriete persoon bij AWC. Zijn leukste moment is het kampioenschap wat hij haalde met de JO9-3. Luca woont op De Lingert en zit in groep 7 van basisschool De Trinoom.

Zijn favoriete club is PSV. Bij PSV speelt Steven Bergwijn en dat is de favoriete voetballer van Luca. Voetballen is zijn grote hobby en als hij mag kiezen eet hij het liefst pizza. Als Luca een dagje mag ruilen met iemand, dan kiest hij voor PSV-aanvaller Donyell Malen. Hij zag AWC winnen van Moerse Boys en Daan de Bruijn vond hij de beste speler van AWC. Na de wedstrijd kreeg hij nog een bal met alle handtekeningen van de AWC-selectie en een vaantje van AWC mee naar huis.

SponsorVisie Responsive iframe Example