Pupil van de week AWC – Silvolde op 8 september: Tijn Toonen (JO11-1)

Tijdens de wedstrijd van AWC 1 tegen Silvolde (uitslag 0-1, lees hier het verslag) was Tijn Toonen pupil van de week. Hij mocht meelopen met het elftal en de wedstrijd vanuit de dugout volgen. Lees hieronder meer over Tijn.

Tijn is negen jaar oud en speelt nu vijf jaar bij AWC. Dit seizoen speelt hij in de JO11-1, waar hij in de spits staat en voor de doelpunten zorgt. Zijn favoriete AWC’er is Luca en zijn mooiste herinnering aan AWC is het kampioenschap wat hij haalde met de F3. Voetballen is zijn grote hobby en sc Heerenveen zijn favoriete club. Ondanks dat hij spits is, is Frenkie de Jong de favoriete speler van Tijn.

Tijn zit in groep 7 van basisschool De Speelhoeve en woont in de Aalsburg. Pizza is zijn favoriete eten en Tijn zou best een dagje willen ruilen met Frenkie de Jong. Vanuit de dug-out zag hij AWC helaas met 0-1 verliezen. Dennis Straten was volgens de pupil de beste speler van AWC. Na de wedstrijd kreeg hij nog een bal met alle handtekeningen van de AWC-selectie en een vaantje van AWC mee naar huis.

SponsorVisie Responsive iframe Example