Kizir keert terug bij AWC, 15 spelers verlengen

Safa Kizir keert na 2 seizoenen VV Gemert volgend seizoen terug bij ons AWC. De 28 jarige aanvaller uit Gennep speelde al 5 seizoenen voor AWC. Naast het terughalen van Kizir hebben ook 15 spelers van de huidige selectie hun ja-woord gegeven voor volgend seizoen. Zo blijven ook Tijn van de Groes, Job van de Groes, Wiebe Veltmaat, Idar Kramer, Just Berends, Sven Jansen, Mels Lantang, Daan Pauwels, Dennis Straten, Vinay Saltani, Youri Hubers, Ries Visser, Bas Brussaard, Thijme Engel en Daan de Bruin deel uitmaken van ons eerste elftal. 

Nieuwe trainer Freek Thoone is in zijn nopjes met het terughalen van Kizir: “Ik ken Safa natuurlijk uit mijn eigen tijd als speler en had in het veld een enorme klik met hem. Toen ik trainer werd bij AWC heb ik meteen gezegd dat ik graag Safa terug wilde halen omdat ik overtuigd ben van zijn meerwaarde voor AWC en ik weet dat hij uitstekend bij club en de groep past.”

Thoone is ook blij met de verlenging van een groot aantal sterkhouders. “AWC heeft gebruikelijk weinig verloop en het stemt me tevreden dat het grootste deel van de groep ook volgend jaar voor AWC wil spelen.”

AWC hoopt in de komende weken nog meer blijvers bekend te kunnen maken. Verder kijken we rond of we ons nog op specifieke posities kan versterken met jongens die passen in het profiel van AWC.

SponsorVisie Responsive iframe Example