Sjors Sportief bij AWC

Welkom!

Leuk dat je voetbal wil komen uitproberen bij AWC! Voor Sjors Sportief organiseren we bij AWC op een aantal verschillende dagen kennismakingstrainingen. Kom drie keer mee trainen en kijk of het wat voor jou is. Daarna kun je mee gaan doen bij de Mini’s, of als je al ouder bent, bij een van de andere jaarlagen.

AWC is een gezellige ontmoetingsplek, dichtbij huis, waar jij en je vrienden van harte welkom zijn om onze passie voor voetbal samen te beleven. Dus meld je aan via Sjors Sportief en we zien je snel!

Veel voorkomende vragen:

Vanaf welke leeftijd kan mijn kind komen trainen?

Vanaf 5 jaar is je zoon of dochter van harte welkom. We maken een uitzondering voor nieuwe kinderen van 4 als 1 van zijn/haar ouders zelf trainer wil worden.

Welke sportkleding is nodig?

Denk bij kleding in de zomer aan een t-shirt, korte broek en voetbalsokken. Normaal gesproken wordt getraind op gras, schaf dus een paar voetbalschoenen voor gras aan. Mochten we een keer op kunstgras trainen, dan gaat dat prima. Om blessures te voorkomen is het dragen van scheenbeschermers bij trainingen verplicht, ook bij de mini’s. Bij lagere temperaturen kunnen daar een paar lagen aan worden toegevoegd, bijvoorbeeld handschoenen, lange broek en trainingsjack. Het is overigens ook aan te raden op bij de woensdagtraining een bidon (met water) mee te geven, zet hier wel een naam op (op de zaterdag krijgen de kinderen limonade van AWC).

Moet ik al gelijk een AWC-tenue aanschaffen?

Mini’s trainen in hun eigen sportkleren, er hoeft dus geen AWC-tenue te worden aangeschaft. Er is geen kleedkamer beschikbaar, spelers komen dus al in sportkleding naar de training.

Gaat de training in de winter door?

Bij echt lage temperaturen gaan de trainingen niet door, het moet wel leuk blijven tenslotte! Indien een training niet doorgaat wordt dit zo spoedig mogelijk gemeld in de WhatsApp-groep met de ouders.

Mag ik komen kijken?

Uiteraard is het altijd leuk als er ouders/verzorgers langs de lijn komen kijken bij een training! Let wel: Coachen van de zijlijn kan soms de training verstoren. Mocht een ouder/verzorger toch graag willen coachen dan is hij/zij van harte welkom om mee te helpen als trainer. 

Hebben jullie trainers nodig?

Zonder trainers is er geen voetbal mogelijk. De trainers zijn ouders van spelers bij de mini’s. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste trainers. Kennis of ervaring met voetbal is niet vereist, enthousiasme wel. Mocht je het leuk lijken om training te geven, stuur dan een berichtje aan de coördinator of bespreek het voor/na een training met een van de aanwezige trainers.

Moet mijn kind meteen twee keer in de week trainen?

We bieden twee keer in de week training aan; op woensdag en zaterdag. Zwemt je kind nog? Of is 2x in de week trainen nog te veel? Dan mag je ook gewoon 1x per week komen! Overleg dat wel even met de trainers zodat die weten waar ze rekening mee moeten houden. Je krijgt dan helaas geen korting op de contributie 😉️

Impressies van onze mini trainingen en champions league toernooitjes:

SponsorVisie Responsive iframe Example