SV AWC gaat verder met nieuwe kledingleverancier

In samenwerking met onze sponsor Sport met Snelders zijn wij een driejarig overeenkomst aangegaan met het merk Jako. Met Jako hebben wij een betrouwbare partner gevonden die een uitgebreide collectie heeft met kwalitatief goede producten en echt gericht is op teamwear.

Voor de sponsors heeft Sport met Snelders in overleg met sv AWC een aantal mooie en scherp geprijsde pakketten samengesteld. De pakketten variëren van tassen, diverse kwaliteiten trainingspakken, jassen, inloopshirts tot wedstrijdtenues. Zodoende is er voor elke sponsor wel iets waar ze zich mee kunnen onderscheiden zodat hun favoriete team en sponsor op de regionale voetbalvelden zijn naamsbekendheid kan vergroten en team kan laten shinen.

De uitstraling van je team en samen als eenheid naar buitentreden is ook mogelijk op de trainingsvelden. Voor de trainingen heeft Sport met Snelders een mooie lijn uitgekozen, waarbij de spelers voor een uniforme uitstraling kunnen zorgen. Deze nieuwe lijn zal inclusief initialen en clublogo tegen zeer goede prijzen in een AWC-flyer worden aangeboden voor iedere individuele speler of geheel als team natuurlijk.

We denken met Jako de leverancier in huis te hebben gehaald, waarmee we de kwaliteit en de uitstraling voor de komende jaren naar een hoger niveau te kunnen tillen.

SPAREN VOOR DE CLUB

Bij iedere aankoop van Sport met Snelders spaar je voor de club! Dit geldt niet alleen voor alle AWC-kleding maar ook voor alle andere individuele aankopen. Deze mooie samenwerking zorgt ervoor dat we als club weer een mooie stap vooruit kunnen zetten.

Alle kleding is te bestellen bij Sport met Snelders of via de webshop: svawc.clubwereld.nl.

Meer informatie over de sponsorpakketten? Neem dan contact op met Snelders: [email protected] of via telefoonnummer 024-6415467.

 

SponsorVisie Responsive iframe Example