Sv AWC verkoopt loten met de Grote Clubactie

Dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor het spaarpotje voor de bouw van nieuwe kleedkamers, want die zijn ECHT aan vernieuwing toe. En we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze clubkas. (ver)koop lootjes en help ons om ons doel van € 7.000,- te halen!

Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! En beloont AWC ook dit jaar elke goede verkoop. Bij een verkoop van 5 loten of meer keert AWC een bijdrage van € 0,50 per verkocht lot uit aan de verkoper. Tien loten leveren dus al direct € 5,- extra zakgeld op! Een echte win-win situatie dus.

Verkoopboekje met QR-code

Alle jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje. 

We doen het samen!

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving. En gezien het SUPER resultaat van vorig jaar, € 6.829,08, moet dat zeker gaan lukken!

SponsorVisie Responsive iframe Example